Offerte Aanvragen

Controle

EPB


Om in aanmerking te komen voor eventuele isolatiepremies, is het nodig uw plat dak voldoende te isoleren. Dit uiteraard voor uw eigen comfort, een goed geïsoleerde woning zorgt voor de goede climaatscontrole van uw huis. 

Een nog grotere overtuigkracht zit hem in de kostenreductie. Een goed geïsoleerde woning zal uw energiefactuur drastisch doen dalen, want de 20 tot 30% van de warmteverliezen zijn afkomstig van het dak. 

Bij nieuwbouw komt het er op aan om uw plat dak in die mate te isoleren dat het voldoet aan de algemeen EPB-peil. Bij Tijtgat kunnen we gerust stellen dat we door de combinatie van onze knowhow met de juiste isolatiematerialen en de optimale isolatiediktes ruimschoots aan alle isolatienormen kunnen voldoen.

In geval van renovatie en na-isoleren van oudere platte daken kunnen premies eveneens bekomen worden, die verschillend zijn afhankelijk van uw woonplaats. Voor de modaliteiten en de grootte van de premie neemt u best contact op met uw netwerkbeheerder of met de daartoe bevoegde instanties. Een nuttige site kan bijvoorbeeld  http://www.energievreters.be/ zijn.

Vragen over het – bij – isoleren van uw bestaande woning? Aarzel niet om contact op te nemen met ons.

Bijkomende informatie over het isoleren van uw dak? Raadpleeg dan bijvoorbeeld volgende links of surf even het internet af: